HajdúszoboszlóHajduszoboszlo - Domino Apartmanok | Hajdúszoboszló | Szállás

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló a felüdülőhely

Hajdúszoboszló az Alföld egyik legkedveltebb fürdővárosa, amely fő attrakciója a gyógyfürdőből, strandból, Aquaparkból és Aqua-Palace-ból álló fürdőkomplexum. A Hungarospa komplex szolgáltatásaival egész évben felejthetetlen élményt kínál a gyógyulni és üdülő vágyó vendégeknek, valamint kis- és nagy gyermekes családoknak.

Gyógyfürdő

A nagy múltú, híres gyógyfürdő gyógyvizének és számos világszínvonalú egészségügyi szolgáltatásának köszönhetően vált országos gyógyközponttá. Nyitva egész évben.

Strand
A 30 hektáros strand 13 db medencéjével nyújt felejthetetlen élményt: mediterrán tengerparttal, hullám-, pezsgő-, gyermek-, tan-, és omega medencékkel. Nyitva májustól késő őszig.

Aquapark
Az Aquapark kínálatával igazi csúszdaparadicsom: óriás-, hidro-, multicsúszda, kamikáze, fekete lyuk, őrült folyó, Big hole, Twister és Niagara. Nyitva júniustól késő őszig.

Aqua-Palace
Az Aqua-Palace fedett tematikus medencékkel, csúszdákkal, gyermekbarát szolgáltatásokkal és változatos programokkal várja a piheni vágyókat akár télen is. Nyitva egész évben.

Legkedveltebb ajánlatunk:

Flickr Fotók